Tour de France Groepsreizen

Groepsreizen

045-5327711

Groepsreizen vanaf 20 personen

C&O Travel heeft een speciale afdeling groups & incentives. Deze divisie organiseert groepsreizen op maat voor diverse doelgroepen.

Onze groepsreizen adviseurs bezoeken U graag om uw arrangement geheel naar wens samen te stellen.
Informeer vooral naar thema- en evenementen reizen.
Een bezoek aan een topevenement in een attractieve stad blijkt altijd weer de juiste formule voor een succesvolle groepsreis.

Motivatie / teambuilding

Een groepsreis met uw personeel is een ideale mogelijkheid om uw personeel eens op een andere manier te verwennen. Een goede combinatie van vrije tijd en een georganiseerde activiteiten bevorderd de saamhorigheid op de werkplek. Reis met bus, vliegtuig, trein, thalys of eigen vervoer.

C&O Travel maakt uw programma geheel op maat.

Beloning

Natuurlijk is een arrangement pré-dinner met bezoek aan een topevenement in een attractieve stad hèt cadeau of hèt gebaar bij uitstek om werknemers te belonen voor een gehaald target.

Relaties

Verwen zakenrelaties met een toparrangement en de beleving van uw relatie zal onvergetelijk zijn. Een goede mix van vrije tijd en georganiseerde activiteiten blijkt de beste formule om uw relatiebinding te versterken.

Jubileum

Hebt U iets te vieren? Bent U 25 jaar getrouwd of hebt U een mijlpaal bereikt met uw onderneming. Nodig uw familie, vrienden en/of relaties uit en maak van dit hoogtepunt een onvergetelijke beleving.

Huwelijk

Een huwelijksreis met uw naaste familieleden naar een attractieve bestemming bezorgt U onvergetelijke herinneringen.

Personeelsverenigingen / bedrijven

Natuurlijk is een groeps- of incentive reis bijzonder geschikt om samen met uw collega's op reis te gaan. Een personeelsuitje bevordert de saamhorigheid op de werkplek en draagt bij tot een hogere omzet.